Yritys

TARINA YRITYKSEMME TAUSTALLA

Käärmeenkantaja horoskooppimerkki

OPhin (lat. Ophiuchus) nimi tulee eläinradan 13. merkistä Käärmeenkantajasta, joka merkitsee myös uutta, yllättäen tietoon tullutta asiaa. Käärmeenkantaja on suurehko tähdistö Herkuleksen alla. Tähdistön alueella on melko harvassa paljain silmin näkyviä tähtiä. Käärmeenkantajan tunnistaa kohtuullisen helposti kirkkaimpien tähtien muodostamasta viisikulmiosta ja pallomaisista tähtijoukoista. OPhi sanana pitää sisällään piin (π) ja phin (ϕ), jotka ovat molemmat lukuina äärettömiä. 

Visiomme on olla dynaaminen ja palveleva – parantamalla asiakkaidemme kilpailukykyä.

Vuonna 2016 perustetun teknologiayhtiömme tavoitteena on maksimoida asiakkaiden saama lisäarvo tuotteidemme ja palveluidemme kautta. Rikomme perinteisen insinöörityön rajoja tuomalla innovatiivisia ratkaisuvaihtoehtoja niin teknisestä kuin taloudellisestakin näkökulmasta.

STRATEGIAMME ON

Pohjapiirrustus pöydällä ja kolme työntekijää keskustelemassa

Tarjoamme teknologiatuotteiden lisäksi suunnittelu- ja valmistuspalveluita. Periaatteemme on toimia aina edullisesti ja nopeasti taataksemme parhaan lopputuloksen asiakkaan eduksi.

Innovointimme ei rajoitu vain konepajavalmistukseen, vaan suunnittelemme tarvittaessa myös käyttövoiman ja ohjauksen haluttuun sovellukseen. Perinteisen sähkö- ja automaatiosuunnittelun ohella otamme huomioon digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Ohjelmistosuunnittelussa suosimme modulaarista ohjelmarakennetta, joka mahdollistaa erittäin nopean sovelluskehityksen.

Kansainvälisen verkostomme ansiosta asiakkaillamme on aina käytössä kilpailukykyiset hinnat sekä huippulaadukkaat raaka-aineet. Sertifioidut valmistuskumppanimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat valmisteet kaikkeen metallirakentamiseen. Resurssiemme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja mukautumaan markkinakehitykseen parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi.

Arvomme ovat vastuullisuus, luottamus ja pitkäjänteisyys.

Yhteistyökumppanina haluamme kulkea asiakkaan ja yhteistyökumppanin matkassa mukana. Olemme sitoutuneet jatkuvaan palvelun ja laadun parantamiseen etsimällä aktiivisesti asiakkaillemme laadukkaampia ja edullisempia tuotteita. Takaamme asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat, ripeän vastauksen hintakyselyihin sekä sitoudumme ylläpitämään toimitusten täsmällisyyttä ja nopeutta asiakkaidemme ajantasaisten toimitusten takaamiseksi. Toimitamme oikeat tuotteet oikeaan aikaan. Autamme kehittämään ja toteuttamaan asiakkaidemme erityisvaatimuksiin soveltuvia tuotteita yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

Työnantajana haluamme tarjota työntekijöillemme työpaikan, jossa olemme kaikki yhtä tiimiä. Pätevän, omistautuneen ja tyytyväisen henkilöstömme avulla tarjoamme korkealuokkaista neuvontaa ja palvelua.

OPhi Technologies Oy:n tiedot YTJ-tietopalvelussa.

Vieritä ylös