Alumiini­ekstruusiot mittatilaus­työnä

Tarjoamme kattavan tuote- ja tuotanto-osaamisen lisäksi suunnittelupalvelun asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yksilölliset tuotteet ovat tärkeä ja kestävä osa lopputuotetta. Profiilien jalostusarvoa voidaan nostaa asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi muotoilulla ja pintakäsittelyllä.

3D-mallinnamme profiilit tai kappaleet ja tarvittaessa toteutamme tuotteesta 3D-tulostuksen.

Takaamme nopean ja laadukkaan palvelun kaikissa tilanteissa.
Muut standardialumiinituotteet rahtierinä tilauksesta.

Pursotus

Valmistamme jopa 301 mm leveitä profiileja.

Pintakäsittely

Pintakäsittelyllä saadaan alumiiniin tyylikäs ja kestävä pinta, joka parantaa tuotteen käyttömahdollisuuksia. Alumiini voidaan pintakäsitellä anodisoinnilla tai pulverimaalauksella, jotka lisäävät alumiinin luontaista korroosiokestävyyttä.

Anodisointi

Anodisoinnissa alumiinin pinnalle muodostetaan sähkökemiallisesti oksidikerros, joka suojaa kappaletta korroosiolta. Anodisointi parantaa alumiinin metallista ulkonäköä. Tarjoamme anodisoinnit asiakkaan tarpeiden mukaan sisä- ja ulkokäyttöön. Anodisointisävyjä on useita.

Pulverimaalaus

Pulverimaalaus mahdollistaa mm. kaikkien RAL-värikartan sävyjen käytön. Pulverimaalaus antaa erinomaisen mekaanisen sekä kemiallisen suojan. Maalipinnalle asetetut vaatimukset vaikuttavat maalilaadun valintaan.

Mukana asiakkaan tuotekehityksessä

Olemme mielellämme mukana asiakkaan tuotteen kehitysprosessissa alkumetreiltä lähtien. Jos asiakkaalla on visio alumiinista valmistettavasta tuotteesta, olemme valmiita tekemään sen todeksi. Onnistunut lopputulos alkaa ideoinnista ja ajatusten vaihdosta asiakkaan ja kokeneiden myyjiemme kanssa. Asiakas saa pursotusteknisesti optimaalisen profiilin oikeaan hintaan.

Tarjouksen laatimista nopeuttaa mahdolliset alkutiedot profiilista:

Vieritä ylös