Referenssit

Alla muutamia esimerkkejä referensseistämme:

Sähkövarasto kontin sisällä

KARELIAN AMMATTI­KORKEAKOULU 2020

Toimitimme siirreltävän sähkövaraston Karelian ammattikorkeakoululle. Ominaisuutena on saarekesähkökäyttö eli varasto toimii itsenäisesti varavoimalaitteena kohteessa, jossa ei ole sähköä.

Työmies seisoo rakennuksen aurinkopaneeleilla päällystetyllä katolla

SATAKUNNAN KESKUSSAIRAALA SAI OMAN AURINKO­VOIMALAN 2018

OPhi Technologies toimitti Satakunnan keskussairaalalle oman aurinkovoimalan, joka toteutettiin sairaalan uuden laajennusosan katolle. Ratkaisu pitää sisällään edustamamme SoliTekin monikiteiset aurinkopaneelit, joiden tehotakuu on 25 vuotta. LCOE-malli takaa keskussairaalalle edullista uusiutuvaa enrgiaa pitkäksi aikaa.

Tiesitkö? Sekä yritykset että yksityiset henkilöt ovat oikeutettuja joko energiatukeen tai kotitalousvähennykseen.

Aurinkopaneelit rakennuksen katolla talvella

PAIMION KUNNALLE AURINKOVOIMALA JOULUVIIKOLLA 2018

OPhi Technologies toimitti Paimion kunnan kirjaston katolle 65 kW aurinkovoimalan. Aurinkopaneelien tehotakuu on 25 vuotta. Edustamallamme SoliTekillä on yli 30 vuoden kokemus aurinkopaneelien valmistuksesta. Paneelit suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Euroopassa.

Aurinkopaneelit autotallin katolla ja taustalla syksyinen metsä

KIRKKONUMMELLA AUTOTALLIN KATOLLE 3,6 kW AURINKOENERGIAA 2018

Omakotitalon katto sai syksyllä 2018 uuden katteen, kun katolle asennettiin pienaurinkovoimala, joka täydentää omakotitalon energiaomavaraisuutta. Ratkaisu toteutettiin OPhin Lasi -Lasiuusiopaneeleilla, jotka ovat hankintahinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä ja pitkäikäisiä. Yksityishenkilö on oikeutettu kotitalousvähennykseen, joka on puolet hankinnan arvonlisäverollisesta työn osuudesta (omavastuuosuus 100 euroa).

Ellen matkustaja-autolautta

OPHI MUKANA ELLEN-SÄHKÖLAUTAN RAKENTAMISESSA 2018-2020

E-Ferry on EU:n H2020-ohjelman tukema hanke, jossa kehitetään täyssähköistä, päästötöntä matkustaja-autolauttaa meriliikenteen kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi.

OPhi suunnitteli ja toimitti E-Ferry-projektin täyssähköiseen Ellen-lauttaan muun muassa energiansiirtolinkin ohjaukset sataman ja lautan puolella. Osallistumme myös lautan automaatiojärjestelmän ohjelmiston kehittämiseen ja ylläpitoon. Ellen-lautta aloitti liikennöinnin Tanskassa 15.8.2019 ja operoi tällä hetkellä maailman pisintä sähkölauttareittiä.

Elevaattori ja hihnat

ELEVAATTORI- JA KULJETIN­KOKONAISUUS 2017

OPhi Technologies suunnitteli ja toteutti haasteellisen materiaalin kuljettamiseen tarkoitetun laitekokonaisuuden. Kokonaistoimitus toteutettiin äärimmäisen tiukalla aikataululla, jonka aikana asiakkaan toiveet laitteen toteutuksesta ja sijainnista muuttuivat jo varmasti siksikin, että laite oli lajissaan ensimmäinen. Lopputuloksena saatiin asiakkaalle säästöä ja tehokkuutta materiaalin käsittelyyn. Kokonaistoimitus sisälsi laitteen mekaanisen suunnittelun, automaatio- ja sähkösuunnittelun, valmistuksen sekä asennuksen.

Vieritä ylös