020 792 8800 info@ophi.fi

SoliTek aurinkosähkö

Ophi Technologies edustaa laadukkaita SoliTek -aurinkopaneelita, sekä tarjoaa myös kokonaisia aurinkosähköratkaisuja. Järjestelmämme voivat syöttää suoraan verkkoon

SoliTek on liettualainen kenno- ja paneelivalmistaja, joka on erityisesti panostanut perinteisten paneelien tuotannon lisäksi huippulaadukkaan lasi-lasi-paneelin valmistamiseen ja kehittämiseen. Sen lisäksi koko aurinkopaneelituotanto Vilnan tehtaalla pyörii pelkästään uusiutuvalla energialla. Lasi-lasi teknologia on kasvava trendi markkinoilla johtuen erittäin pitkästä teknisestä käyttöiästä, mikä on laboratoriotestien perusteella jopa yli 50 vuotta.

Miksi SoliTekin lasi-lasi-paneeli?

SoliTek -paneelit valmistetaan siten, että niiden tehon tuotantotakuuksi annetaan huimat 30 vuotta vähintään 90% nimellisteholle. Tämän lisäksi verrattuna perinteisiin paneeleihin lasi-lasi-paneelien kokonaiselinkaari on jopa yli 50 vuotta. Näinollen investointi on erittäin pitkäikäinen. Paneelit ovat myös erittäin kestäviä ja soveltuvat hyvin pohjoisen haastaviin sääolosuhteisiin. Lisäksi ne ovat visuaalisesti kauniita ja sulautuvat hyvin rakennuksiin integroituina maisemaan. Rakennusteknisesti ajatellen SoliTekin lasipaneelit ovat palonkestäviä (paloluokka A), eivätkä ne sirpaloidu rikkoutuessaan, joten niitä voi huoletta käyttää niitä jopa lasikatteena.

Optimoitua tuotantoa

SoliTek -paneelit voidaan varustaa optimointilaitteilla, jotka mahdollistavat mm. seuraavat hyödyt aurinkosähköjärjestelmässä:

– Jopa  30% pidemmät paneeliketjut

– Paneeliketjun eri kulmiin asennetut paneelit tuottavat maksimaalisesti koko ajan

– Eliminoi varjostumien aiheuttamia tehonalenemia

– Pienentää kaapelihäviöitä

– Nopeuttaa asennusta liitosmäärän pienenemisen vuoksi

Kokonaisjärjestelmät avaimet-käteen -toimituksena

Ophi Technologies Oy toimittaa kokonaisjärjestelmät aurinkosähkötarpeisiin aina energiakartoituksesta järjestelmän asennuksiin saakka. Ammattitaitoinen tiimimme takaa laadukkaan lopputuloksen kaikkiin konfiguraatioihin. Tarvittaessa integroimme aurinkosähköjärjestelmän olemassaoleviin järjestelmiin. Ota yhteyttä niin kartoitamme ja toteutamme tarpeisiisi sopivan aurinkovoimalan.