020 792 8800 info@ophi.fi

OPhi Technologies Oy

Vuonna 2016 perustettu teknologiayhtiö, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on maksimoida asiakkaiden saama lisäarvo tuotteidemme ja palveluidemme kautta. Rikomme perinteisen insinöörityön rajoja tuomalla innovatiivisia ratkaisuvaihtoehtoja niin teknisestä kuin taloudellisestakin näkökulmasta.

Tarjoamme teknologiatuotteiden lisäksi suunnittelu- ja valmistuspalveluita sekä raaka-aineita metallirakennetuotantoon. Toimitamme valmisprofiilien lisäksi asiakkaillemme piirrustusten mukaiset puoli- ja osavalmisteet, valmistuotteet sekä erikoisprofiilit. Autamme asiakkaitamme alumiinituotteiden suunnittelussa tai toteutamme tuotteet suoraan asiakkaan piirrustusten mukaisesti. Periaatteemme on toimia aina edullisesti ja nopeasti taataksemme parhaan lopputuloksen asiakkaan eduksi.

Kansainvälisen verkostomme ansiosta asiakkaillamme on aina käytössä kilpailukykyiset hinnat sekä huippulaadukkaat raaka-aineet. Sertifioidut valmistuskumppanimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat valmisteet kaikkeen metallirakentamiseen. Resurssiemme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja mukautumaan markkinakehitykseen parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi.

Pätevän ja omistautuneen henkilöstömme avulla tarjoamme korkealuokkaista neuvontaa ja palvelua. Autamme kehittämään ja toteuttamaan asiakkaidemme erityisvaatimuksiin soveltuvia tuotteita yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

Innovointi ei lopu vielä konepajavalmistukseen vaan suunnittelemme tarvittaessa myös käyttövoiman ja ohjauksen sovellukseen kuin sovellukseen. Perinteisen sähkö- ja automaatiosuunnittelun ohella otamme huomioon digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Ohjelmistosuunnittelussa suosimme modulaarista ohjelmarakennetta, joka mahdollistaa erittäin nopean sovelluskehityksen.

Visiomme: Olla dynaaminen ja palveleva – parantamalla asiakkaidemme kilpailukykyä. Olemme situoutuneet jatkuvaan palvelun ja laadun parantamiseen etsimällä aktiivisesti asiakkaillemme laadukkaampia ja edullisempia tuotteita. Takaamme asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat, hintakyselyihin vastauksen vuorokauden kuluessa sekä sitoudumme ylläpitämään toimitusten täsmällisyyttä ja nopeutta asiakkaidemme ajantasaisten toimitusten takaamiseksi. Toimitamme oikeat tuotteet oikeaan aikaan.

OPhi Technologies Oy:n tiedot YTJ-tietopalvelussa.