020 792 8800 info@ophi.fi

OPHI TECHNOLOGIES SUUNNITTELEE JA TOTEUTTAA AURINKOVOIMALAT

Ophi Technologies toimii eurooppaliasen SoliTekin maahantuojana. Tarjoamme edulliset ratkaisut ja suunnittelutuen myös jälleenmyyjiemme kautta.

Toimitamme laajemmat aurinkovoimalaratkaisut avaimet käteen-periaatteella.

Alla muutamia toimitettuja aurinkovoimaloita eri kokoluokissa.

 

TASAISTA AURINKOSÄHKÖÄ OMAKOTITALOON

Aurinkosähköjärjestelmän hankinta on yksityishenkilölle merkittävä investointi. Optimoimalla järjestelmän koon, asettelun sekä käytettävät komponentit ja hyödyntämällä kotitalousvähennys saadaan investoinnista maltillisen takaisinmaksuajan myötä suurin mahdollinen hyöty.

OPhi Technologies asensi elokuussa Uudellamaalla sijaitsevaan omakotitalokohteeseen 20 paneelin aurinkosähköjärjestelmän. Sijoittamalla aurinkopaneelit tasan katon itä- ja länsilappeille saavutetaan tasainen tuotanto päivän aikana, jolloin mahdollisimman suuri osa tuotetusta sähköstä saadaan omaan käyttöön. Hankkimalla tehokkaamman invertterin asiakas avasi itselleen mahdollisuuden laajentaa järjestelmää edullisesti myöhemmin.

 

SATAKUNNAN KESKUSSAIRAALA SAI OMAN AURINKOVOIMALAN

OPhi Technologies toimitti Satakunnan keskussairaalalle oman aurinkovoimalan, joka toteutettiin sairaalan uuden laajennusosan katolle. Ratkaisu pitää sisällään edustamamme SoliTekin monikiteiset aurinkopaneelit, joiden tehotakuu on 25 vuotta. LCOE – malli takaa keskussairaalalle edullista uusiutuvaa enrgiaa pitkäksi aikaa.

Tiesitkö? Sekä yritykset että yksityiset henkilöt ovat oikeutettuja joko energiatukeen, tai kotitalousvähennykseen.

Energiatuki pienenee nykyisestä 25 % tasosta 20 % Toukokuussa 2019.

PAIMION KUNNALLE AURINKOVOIMALA JOULUVIIKOLLA

OPhi Technologies toimitti Paimion kunnan kirjaston katolle 65 kW aurinkovoimalan. Aurinkopaneelien tehotakuu on 25 vuotta. Edustamallamme SoliTekillä on yli 30-vuoden kokemus aurinkopaneelien valmistuksesta. Paneelit suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Euroopassa. 

KIRKKONUMMELLA AUTOTALLIN KATOLLE 3,6 kW AURINKOENERGIAA

Omakotitalon katto sai syksyllä 2018 uuden katteen, kun katolle asennettiin pienaurinkovoimala, joka täydentää omakotitalon energiaomavaraisuutta. Ratkaisu toteutettiin OPhin Lasi – Lasi uusiopaneeleilla, jotka ovat hankintahinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä ja pitkäikäisiä. Yksityishenkilö on oikeutettu kotitalousvähennykseen, joka on puolet hankinnan arvonlisäverollisesta työn osuudesta ( omavastuuosuus 100 euroa).

SUUNNITTELUSTA ASENNUKSEEN

OPhi Technologies palvelee suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaessa toimitamme laitteet avaimet käteen-periaateella.

Palvelemme asiakkaitamme niin puolivalmisteiden ja tuotteiden suunnittelussa sekä valmistuksessa. Takaamme erittäin kilpailukykyiset hinnat ja sertifioidun laadun oli sitten kyse pienistä tai suurista kokonaisuuksista.

 

OPHI MUKANA ELLEN-SÄHKÖLAUTAN RAKENTAMISESSA

E-Ferry on EU:n H2020-ohjelman tukema hanke, jossa kehitetään täyssähköistä, päästötöntä matkustaja-autolauttaa meriliikenteen kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi.

OPhi suunnitteli ja toimitti E-Ferry-projektin täyssähköiseen Ellen-lauttaan muun muassa energiansiirtolinkin ohjaukset sataman ja lautan puolella. Osallistumme myös lautan automaatiojärjestelmän ohjelmiston kehittämiseen ja ylläpitoon. Ellen-lautta aloitti liikennöinnin Tanskassa 15.8.2019 ja operoi tällä hetkellä maailman pisintä sähkölauttareittiä.

ELEVAATTORI- JA KULJETINKOKONAISUUS

OPhi Technologies suunnitteli ja toteutti haasteellisen materiaalin kuljettamiseen tarkoitetun laitekokonaisuuden. Kokonaistoimitus toteutettiin äärimmäisen tiukalla aikataululla, jonka aikana asiakkaan toiveet laitteen toteutuksesta ja sijainnista muuttuivat jo varmasti siksikin, että laite oli lajissaan ensimmäinen. Lopputuloksena saatiin asiakkaalle säästöä ja tehokkuutta materiaalin käsittelyyn. Kokonaistoimitus sisälsi laitteen mekaanisen suunnittelun, automaatio- ja sähkösuunnittelun, valmistuksen sekä asennuksen.